top of page
ev_meretek.jpg

A segélyhívó készülékünk nagyon kis helyet foglal. Körülbelül egy gyufásdoboz méretű eszköz. Súlya mindössze 35g. Egy fő gomb van rajta, melynek megnyomásával azonnal kapcsolatba tud lépni a diszpécser központ ügyeletes munkatársával. Az eszköz ekkor úgy működik, mint egy kihangosított mobiltelefon. El tudja mondani a vészhelyzet jellegét és diszpécserünk megkezdi a segítségnyújtást.

Az eszköz arra is alkalmas, hogy rokonaival, ismerőseivel kapcsolatba lépjen és mobil telefon helyett ezen keresztül beszélgessenek. Rendelkezik a készülék saját telefonszámmal, mely felhívásával elérhető a biztosított.

Nagyon fontos jellemzője az eszköznek, hogy rendelkezik elesés érzékelővel. Sokszor előfordul a különböző okokból adódó eszméletvesztés.  A beépített G-sensor érzékeli az esést és riasztást küld a központba a készülék. Felhívjuk figyelmét, hogy a G-sensor nem nyújthat 100%-os védelmet az elesés érzékelésére, hiszen rengeteg féle képen el lehet esni.  Tapasztalataink alapján az esetek 80%-ban bejön a riasztás. Az eszmélet visszanyerését követően pedig azonnal meg lehet nyomni az SOS gombot.

A készülék a nemzetközi IPX6-os szabvány szerinti besorolásnak megfelelően vízálló. 

KIEGÉSZÍTŐK A SEGÉLYHÍVÓHOZ

KARPÁNT, ÖVCSIPESZ, DOKKOLÓ

nyakpánt.jpg

NYAKPÁNT

 

A nyakpánt alap tartozék

dokkolo_black_cropped.png

DOKKOLÓ TÖLTŐTALP

Asztali töltő

kiegészítő akkumulátorral,

kihangosítóval.

Nem a csomag tartalma!

Ár: 8 000 Ft

1 (3)_edited_edited_edited.jpg

KARPÁNT

 

A segélyhívót a karpántba pattintva, csuklón is hordható.

Nem a csomag tartalma!

Ár: 2 500 Ft

csiptető_edited.png

ÖVCSIPESZ

Övcsipesszel csíptethető

övre, ruhára.

Nem a csomag tartalma!

Ár: 2 500 Ft

ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

EGYSZERŰ TÖLTÉS

LEMERÜLÉS FIGYELMEZTETÉS

2 KIVÁLÓ MEGOLDÁS A TÖLTÉSRE

A doboz tartalmaz egy könnyen csatlakoztatható mágneses kapcsolódású töltő. A töltőt nem kell a készülékbe dugni, hanem elég csak a készülék hátlapjához közelíteni. Ez nagy segítség az idősek számára. A csatlakozást követően a segélyhívó bemondja, hogy a töltés elindult.

 

Az eszközhöz fejlesztettünk továbbiakban egy dokkoló töltő berendezést, mely rendelkezik kiegészítő akkumulátorral. Ez főleg akkor előnyös, ha gyakori áramkimaradás tapasztalható a környéken. Átlagos használat során 2 naponta szükséges tölteni a készüléket. Hordható zsebben, övcsipesszel, nyakba akasztva vagy karpánttal is. A kiegészítőket megtalálja a megrendelés menüpont alatt.

EV07Blogo_edited.jpg
IMG_6955.GIF
bottom of page