top of page

 Bemutatkozás

 

Az SOS központot 2013-ban alapítottuk, mivel felismertük, hogy nagyon sok egyedül élő embernek van szüksége vészhelyzet esetén azonnali segítségre. Központunk elsősorban értesítési központ, melyet országos szinten mára több ezer ügyfelünk használ. Szolgáltatásunkat ajánljuk többek között olyan egyedül élő embereknek, akiknek fontos, hogy vészhelyzet esetén ne maradjanak egyedül, tudjanak azonnali szakszerű segítséget kapni.

 

Hosszas, kutató-fejlesztő munka eredményeképpen 2015-ben sorozatgyártásba került az SeniGuard eszközünk, melyet saját fejlesztésű informatikai programunkkal kötöttük össze. Biztosítottjaink száma mára már meghaladta a 10000 főt és számos önkormányzat biztosítja az időskorúak szociális alapon történő házi jelzőrendszeres ellátását rajtunk keresztül. Az SOS Központ Kft. által fejlesztett modern eszközök és alkalmazott technika biztosítja az emberek krízis helyzetének gyors és hatékony megoldását. Fontos volt számunkra, hogy olyan rendszer kerüljön kialakításra, amely esztétikus kivitelben, könnyen kezelhetően, automatikus funkciókkal biztosítson gyors és hatékony segítséget a szolgáltatásunkat igénybe vevők részére, valamint megfeleljen a Magyar és Európai Unió jelzőrendszerekre vonatkozó szabvány előírásainak, valamint az 1993 évi III.tv. 65-§ -ban foglaltaknak.

Központunk alapja a nap 24 órájában működő diszpécserszolgálat, rátermett és segítőkész munkatársak várják a riasztásokat.

Kupsza Péter 

Ügyvezető igazgató

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN SZOLGÁLTATUNK. AZ ALÁBBI TELEPÜLÉSEKEN A HELYI SZOCIÁLIS GONDOZÓSZOLGÁLATOKON KERESZTÜL VEHETI IGÉNYBE A SZOLGÁLTATÁSUNKAT.

int2.png
int1.png
bottom of page