Seni Guard segélyhívó

 A segélyhívó készülékünk nagyon kis helyet foglal. Egy fő gomb van rajta, melynek megnyomásával azonnal kapcsolatba tud lépni a diszpécser központ ügyeletes munkatársával. Az eszköz ekkor úgy működik, mint egy kihangosított mobiltelefon. El tudja mondani a vészhelyzet jellegét és diszpécserünk megkezdi a segítségnyújtást.

Az eszköz arra is alkalmas, hogy rokonaival, ismerőseivel kapcsolatba lépjen és mobil telefon helyett ezen keresztül beszélgessenek.

Az eszközhöz nem kapcsolódik más eszköz. Nem kell a házba telepíteni, felszerelni semmilyen bonyolult, terjedelmes dobozt. Nincs szükség kiegészítő mobiltelefonra, hogy használni lehessen. Minden egybe van építve. Nincs más dolga, csak kicsomagolja a dobozból a segélyhívót és már használhatja is.

 Nagyon fontos jellemzője az eszköznek, hogy rendelkezik elesés érzékelővel. Sokszor előfordul a különböző okokból adódó eszméletvesztés. Ilyenkor az eszköz jelez, és küldjük a segítséget. A készülék rendelkezik beépített GPS jeladóval, így hívás esetén diszpécserünk látja a biztosított helyzetét és pontosan oda küldi a segítséget, ahova kell. Az eszköz teljes Magyarország területén használható. Amennyiben a biztosított kimegy az utcára vagy nagyobb utazásra indul, mindig magával tudja vinni a segélyhívót. Diszpécsereink a GPS helymeghatározásnak köszönhetően a legközelebbi segélynyújtó központot fogják értesíteni.

 

 A szerződött ügyfeleink letölthetnek saját fejlesztésű applikációt is Android és IOS rendszerű mobil eszközeikre. Ezen keresztül kapcsolatba léphetnek a biztosítottal, láthatják helyzetét az akkumulátor töltöttségét  és beállíthatnak területi zónát is, melynek elhagyása esetén riaszt a rendszer. Az applikáció ingyenes.

 Az eszközhöz fejlesztettünk dokkoló töltő berendezést, mely megkönnyíti a feltöltést az idősek számára. Átlagos használat során 2 naponta szükséges tölteni a készüléket. Hordható zsebben, övcsipesszel, nyakba akasztva vagy karpánttal is. A kiegészítőket megtalálja a megrendelés menüpont alatt. A készülék a nemzetközi IPX6-os szabvány szerinti besorolásnak megfelelően vízálló.  A kommunikációhoz Magyar Telekom mobilhálózatot használunk.

Elesés-érzékelő

Elesés estén automatikus riasztást indít a diszpécserközpontba.

SIM kártyával működik

SIM kártyával a GSM/GPRS lefedettség mindenhol biztosított

SOS pánikgomb

Pánikgombbal ellátott, egy gombnyomásra elérhető a diszpécserközpont.

Kétirányú kommunikáció

Kétirányú telefonkommunikációra alkalmas mint egy mobiltelefon.

GPS-es helymeghatározás

GPS jeladóval rendelkezik, így mindig meg tudjuk határozni a biztosított pontos helyzetét.

Geo-kerítés funkció

Automatikus riasztás a GPS alapján amennyiben kilép egy területről vagy belép egy meghatározott területre

SOS Központ Kft.

  Cégjegyzékszám: 01-09-177012 

 

 Adószám: 24680204-2-41 

 

 Tel: +36 30 6 911 104 

 

 E-mail: info@soskozpont.hu 

Cím: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 14. 2/5

 

  Bankszámlaszámunk: 

12010659-01404234-00100005

  • facebook